luchtbevochtigerexpert

Hygrometers

Meet de luchtvochtigheid

Met een hygrometer kan de relatieve luchtvochtigheid worden vastgesteld. Dit houdt in dat deze de verhouding berekent tussen de exacte hoeveelheid waterdamp in de lucht en de maximale hoeveelheid de die lucht bij de huidige temperatuur kan bevatten. In ons assortiment vindt u alle soorten hygrometers: analoog en digitaal, klassiek en modern.

Hygrometers
Merk
Kleur
Prijs
"luchtbevochtigerexpert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Meer weten? Lees dan even verder

Andere functies

De meetapparatuur is voor dit doeleinde meestal gericht op het meten van meer dan alleen de luchtvochtigheid. Zo kan bijvoorbeeld de temperatuur of luchtdruk worden gemeten om de verandering in luchtvochtigheid vast te stellen.

De ideale luchtvochtigheid

Met een hygrometer bent u altijd op de hoogte van de luchtvochtigheid in huis. Zo weet u ook wanneer het tijd wordt om de luchtbevochtiger aan te zetten of misschien juist de luchtontvochtiger als u last heeft van vochtigheid in huis. Met een (geïntegreerde) hygrostaat hoeft u dit niet eens meer zelf te doen, dan wordt de bevochtiger automatisch ingeschakeld bij droge lucht in huis.

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Alecto WS-100 hygrometer

Vraag: wat zijn de afmetingen en is het een staand model of aan een wand te bevestigen?

Antwoord van onze expert: De afmetingen zijn: H140 x B163 x D79 mm U kunt dit model aan de wand bevestigen maar u kunt hem ook laten staan.

TFA KlimaLogg Pro thermo/hygrometer

Vraag: Hoelang blijft een kalibratiecertificaat geldig? Is dit langer dan een jaar?

Antwoord van onze expert: De meest voorkomende kalibratietermijn is 1 jaar. Echter kan dit verschillen en heeft het ook te maken met uw eigen voorkeur. U kunt er voor kiezen uw apparatuur vaker of minder vaak dan eens per jaar te laten kalibreren.

La Crosse WT-140 hygrometer

Vraag: Hoe lang is de kabel tussen de sensor en het display?

Antwoord van onze expert: De kabel is ongeveer 1,5 meter lang.

Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.