Eurom DryBest 10 luchtontvochtiger

In een vochtige ruimte kan het heel prettig zijn om een ontvochtiger te plaatsen, zodat ongewenst vocht eenvoudig uit de lucht ontrokken wordt. Deze DryBest 10 van Eurom zal dit klusje zeker voor u kunnen klaren! Deze ontvochtiger heeft een flink formaat van 48,5 centimeter hoog, 27,5 centimeter breed en 19 centimeter diep. Met zijn formaat kan deze ontvochtiger met een goede snelheid lucht verplaatsen en zo nodig ontvochtigen: tot wel 180 m³ per uur. De capaciteit van het apparaat is 10 liter vocht per dag. Met behulp van de ingebouwde hygrostaat zorgt u ervoor dat dit apparaat het vochtigheidsniveau constant houdt op een door u ingesteld niveau.

Weinig geluid

Tijdens zijn werk zal deze BestDry 10 maar weinig geluid maken met een maximale geluidsproductie van 42 decibel. Het vocht dat uit de lucht ontrokken wordt, wordt gekoeld en komt in een tank met een inhoud van 2 liter terecht. Het apparaat beschikt over een timer, zodat hij automatisch in- en uitgeschakeld kan worden. Tijdens het ontvochtigen bereikt het apparaat een temperatuur tussen 5 en 35 graden Celsius. 

Met display en bedieningspaneel

De ontvochtiger beschikt over een functionele handgreep en een bedieningspaneel aan de bovenkant. Via het paneel kunt u het apparaat sneller of langzamer laten werken of voor de wasdroog-functie kiezen. Op het display kunt u standaard lezen wat de luchtvochtigheid in de ruimte is. Ook geeft het apparaat aan wanneer de luchtvochtigheid extreem hoog of laag is geworden. Wanneer de watertank vol zit, zal dit aangegeven worden door middel van een indicatielampje en zal het apparaat automatisch uitschakelen.

Kenmerken

  • Watertank van 2 liter
  • Verplaatst max. 180 m³ lucht
  • Afmetingen: 48,5×27,5×19 cm
  • Met een geluidsniveau van <42 decibel
  • Dagcapaciteit van 10 liter