Advies over luchtbehandeling in huis

Heb jij gezondheidsklachten door een te droge lucht in huis? Of beginnen je meubels zichtbaar last te krijgen van te vochtige lucht in je woning? Met de juiste luchtbehandeling kun je deze problemen eenvoudig oplossen. Op deze pagina lees je alles over luchtbehandeling in huis, van het tegengaan van droge lucht tot het verfrissen van de lucht. Aan de hand van deze informatie bepaal je eenvoudig welk product geschikt is voor in jouw woning.

Alles over luchtbevochtigers

Heb jij thuis last van geïrriteerde luchtwegen, een droge huid of prikkelende ogen? Dan is de kans groot dat de lucht in je woning te droog is. Vooral tijdens de wintermaanden is de lucht in veel huizen te droog. Met een luchtbevochtiger breng je de luchtvochtigheid eenvoudig naar het juiste niveau.

  1. Lees meer over luchtbevochtigers
  2. Bekijk alle luchtbevochtigers

Alles over luchtontvochtigers

Net als te droge lucht, kan ook te vochtige lucht schadelijk zijn. Vooral je interieur heeft hieronder te lijden. Je kunt bijvoorbeeld last hebben van vocht langs de muren, schimmels op muren en plafond en een muffe geur in huis. Herken jij deze klachten? Dan is een luchtontvochtiger een mogelijke oplossing.

  1. Lees meer over luchtontvochtigers
  2. Bekijk alle luchtontvochtigers

Alles over luchtreinigers

Is de lucht bij jou in huis niet specifiek te droog of te vochtig, maar heb je last van allergieën of onaangename geurtjes in huis? Dan kun je een luchtreiniger gebruiken. Dit apparaat filtert schadelijke deeltjes uit de lucht, zodat je minder last hebt van je allergie.

  1. Lees meer over luchtreinigers
  2. Bekijk alle luchtreinigers