Luchtbevochtigers

Waarom een luchtbevochtiger?

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Eurom LB 2,5 luchtbevochtiger

14 apr. 2019
“Dit apparaat gebruik ik nu 2 dagen en werkt zeer goed gebruik deze in me slaap kamer geen droge mond en keel meer als ik wakker word de volgende dag top”
Eurom LB 2,5 luchtbevochtiger

Lanaform Notus luchtbevochtiger

22 mrt. 2019
“Wat we ten eerste erg fijn vinden aan dit product is dat het schermpje de huidige luchtvochtigheid laat zien. Zo zijn we te weten gekomen dat de luchtvochtigheid veels te laag was (27%!!) en dat was voor ons de eerste bevestiging dat we erg blij met het apparaat konden zijn. Nu na een goede 2 weken staat de luchtvochtigheid tussen de 65% en 70%. Wat zijn we blij met dit product, het geeft een fijne damp af en het apparaat maakt geen herrie. Het was wel even zoeken naar de juiste plek voor het apparaat, door de luchtstromen daalde de damp neer op de plek waar de sensor zit waardoor deze een valse indicatie gaf. Het uiterlijk viel ons ook reuze mee, we dachten dat het een doorn in het oog zou zijn maar hij gaat mooi op in het interieur :) Het bijvullen is ontzettend makkelijk en door de grote tank doe je er lekker lang mee. Wij hebben een sfeerlampje achter het apparaat gezet zodat de damp ook nog eens een dromerige sfeer krijgt. We zijn al met al zeer tevreden en zouden dit product zeker aanraden!”
Lanaform Notus luchtbevochtiger

Boneco S450 Digitale Stoom-luchtbevochtiger

10 mrt. 2019
“Product voldoet aan verwachting. Fraai apparaat, eenvoudige bediening, hoge capaciteit. Geluidsniveau echter vrij hoog in maximale stand. Wij wilden geen ultrasoon apparaat (kalkaanslag in kamer), geen koude bevochtiger of luchtwasser (onaangenaam kille lucht in kamer). Helaas moeten we daardoor het hoge energieverbruik accepteren”
Boneco S450 Digitale Stoom-luchtbevochtiger