Medisana UHW Ultrasone luchtbevochtiger

In de winter is de luchtvochtigheid in veel huiskamers te laag. Droge lucht heeft nadelige effecten op de gezondheid, maar ook op jouw meubilair en houten vloer. Met een luchtbevochtiger van Medisana kun jij voorkomen dat de relatieve luchtvochtigheid in huis te laag wordt. Deze UHW luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 30 m² en heeft een maximale verneveling van 230 ml per uur. De mate van verneveling is continue regelbaar. Als het waterreservoir leeg is, zal de bevochtiger automatisch uitschakelen; geheel veilig en energiezuinig. Deze geluidsarme luchtbevochtiger wordt geleverd met een handige reinigingsborstel.

Ultrasone bevochtigingstechniek

De Medisana UHW luchtbevochtiger maakt gebruik van een ultrasone bevochtigingstechniek waarbij met behulp van ultrasone trillingen kleine druppeltjes water uit het membraan worden afgescheiden. Dit water wordt door een ventilator de ruimte ingeblazen en verdampt daar. Ultrasone bevochtigers kenmerken zich door een fraaie, subtiele nevelvorming die de luchtvochtigheid zichtbaar maakt.

Medisana

Niets is belangrijker voor mensen dan hun gezondheid. Dit motto motiveert Medisana al meer dan 30 jaar in het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van gezondheidsproducten. Sinds 1982 is het bedrijf uitgegroeid tot een van de toonaangevende gezondheidspecialisten van de Benelux. Menselijke gezondheid is een veeleisend doel, waar Medisana zich met een actief team mee bezighoudt. Uitgebreide ervaring op de markt, enthousiasme voor nieuwe technologie, creativiteit en motivatie zijn hierbij even vanzelfsprekend als een goede teamgeest.

Kenmerken

  • Capaciteit: 230 ml/u
  • Geluidsarm
  • Automatische uitschakeling
  • Geschikt voor ruimtes tot 30m2
  • Regelbare verneveling

Wat zegt onze expert?

De belangrijkste plus- en minpunten op een rijtje

  • De mate van verneveling is continue regelbaar
  • Als het waterreservoir leeg is, zal de bevochtiger automatisch uitschakelen
  • Deze luchtbevochtiger heeft geen nachtmodus