Airfree luchtreinigers

Een nadeel van veel luchtreinigers is dat ze filters gebruiken, die regelmatig vervangen moeten worden. Vind je het lastig om daar steeds aan te moeten denken? Dan is een innovatieve luchtreiniger van Airfree zeker iets voor jou. Deze luchtreinigers maken geen gebruik van een filter om schadelijke organismen uit de lucht te filteren, maar zuiveren de lucht door middel van een speciale sterilisatie-technologie. Daarnaast maken de reinigers van Airfree geen geluid en zijn ze energiezuinig in gebruik. Wat wil je nog meer? Bekijk hieronder alle luchtreinigers van dit unieke merk.

Hoe werkt een luchtreiniger van Airfree?

De meeste luchtreinigers maken gebruik van een filter om micro-organismen en allergenen op te vangen. De innovatieve technologie van Airfree werkt anders. Dit apparaat vangt de schadelijke organismen niet op, maar vernietigt ze. De techniek werkt ongeveer op dezelfde manier als het steriliseren van water door het te koken. Als water gekookt wordt, worden de micro-organismen gedood. Deze Airfree luchtreiniger werkt op dezelfde manier: de lucht wordt verhit tot boven de 200 ºC, zodat deze gesteriliseerd wordt. Doordat er ieder uur een grote hoeveelheid lucht door het apparaat gaat, wordt de lucht in korte tijd gezuiverd. Voordat de lucht weer de ruimte in gaat, wordt deze eerst gekoeld. Zo loop je niet het gevaar dat jij je brandt.

Airfree luchtreinigers: geluidsarm en energiezuinig

Doordat jij geen filters hoeft te vervangen, zijn de luchtreinigers van Airfree geheel onderhoudsvrij. Het enige wat je hoeft te doen, is het apparaat aanzetten. De rest gaat vanzelf. Wanneer dit apparaat aanstaat, zul je er geen geluidsoverlast van hebben. De technologie werkt namelijk volledig stil. Verder verbruikt de luchtreiniger maar weinig energie, zodat je niet voor een onaangename verrassing komt te staan als je de energierekening binnen krijgt.